Ohita ja siirry sisältöön

14 päivän rahat takaisin -takuu!

Ilmainen toimitus vain tänään

Ota yhteyttä

Yleiset ehdot

EHDOT JA EDELLYTYKSET


KATSAUS Tätä verkkosivustoa/sovellusta ylläpitää Nordalo-tiimi. Koko sivustolla/sovelluksessa termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat Nordalo Teamiin. SHOPNAME tarjoaa tämän verkkosivuston/sovelluksen, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotain, osallistut "palveluumme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("EHDOT", "Ehdot"), mukaan lukien lisäehdot ja -käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai jotka ovat saatavilla hyperlinkin kautta. Näitä EHDOT koskevat kaikkia Sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaajia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällön toimittajia.

Lue nämä EHDOT huolellisesti ennen verkkosivuston/sovelluksen käyttämistä tai käyttämistä. Käyttäessäsi tai käyttäessäsi mitä tahansa verkkosivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä EHDOJA ja SOPIMUSEHTOJA. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää verkkosivustoa/sovellusta tai käyttää mitään palveluita. Jos nämä EHDOT katsotaan tarjoukseksi, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti näihin EHTOIHIN. Kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen kauppaan, sovelletaan myös EHTOJA. Voit milloin tahansa tarkistaa viimeisimmän version käyttö- ja sopimusehdoista tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä EHDOISTA julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme/sovelluksessamme. On sinun vastuullasi tarkistaa säännöllisesti tämä sivu muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivuston/sovelluksen käyttöä tai käyttämistä muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt kyseiset muutokset.JAKSO 1 - VERKKOKAUPAN EHDOT Hyväksymällä nämä EHDOT, et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen etkä saa käyttää palvelua käyttäessäsi rikkoa mitään lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakeihin).
Et saa lähettää matoja tai viruksia tai mitään tuhoavaa koodia.
Ehtojen rikkominen johtaa palveluiden välittömään lopettamiseen.

OSA 2 - YLEISET EHDOT Pidätämme oikeuden evätä keneltä tahansa pääsy palveluun milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.
Ymmärrät, että sisältösi (luottokorttitietoja lukuun ottamatta) saatetaan lähettää salaamattomana ja että siihen voi liittyä (a) siirtoja eri verkkojen kautta ja (b) muutoksia, joilla pyritään mukautumaan ja mukautumaan yhdistävien verkkojen tai laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot salataan aina, kun niitä siirretään verkkojen välityksellä.
Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai mitään yhteyttä verkkosivustolla/sovelluksessa, jonka kautta palvelua tarjotaan, ilman meiltä saatua nimenomaista kirjallista lupaa.
Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot ovat vain tarkoituksenmukaisia, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.OSA 3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANKOHTAISUUS Emme ole vastuussa siitä, jos tällä verkkosivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän verkkosivuston aineisto on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä siihen pidä luottaa eikä sitä pidä käyttää ainoana perustana päätöksenteossa ilman, että tutustutaan ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Tämän verkkosivuston aineistoon luottaminen tapahtuu omalla vastuullasi.
Tämä verkkosivusto saattaa sisältää joitakin historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla, ja ne on tarkoitettu vain viitteiksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän verkkosivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään verkkosivustomme tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata verkkosivustomme muutoksia.OSA 4 - PALVELUJEN JA HINTOJEN MUUTOKSET Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden muuttaa palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) tai lopettaa sen käytön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa) Jotkin tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston/sovelluksen kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.
Olemme pyrkineet kaikin tavoin näyttämään mahdollisimman tarkasti myymälässä esitettyjen tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytölläsi näkyvät värit ovat tarkkoja.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikkia tuotekuvauksia tai tuotteiden hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lakkauttaa tuotteen milloin tahansa. Kaikki tällä verkkosivustolla tehdyt tuote- tai palvelutarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä ne ovat kiellettyjä.
Emme takaa, että ostamiesi tai saamiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että palvelussa olevat virheet korjataan.JAKSO 6 - OIKEUDET LASKUTUS- JA TILINPÄÄTÖSTIEDOISTA Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti ostettuja määriä. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksia tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka arviomme mukaan vaikuttavat jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilitietosi ja muut tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numeron ja voimassaoloajan, viipymättä, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Lisätietoja on palautusehdoissamme.

 OSA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo tai kontrolloi.
Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman suosituksia. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu tai liittyy kolmansien osapuolten valinnaisten työkalujen käyttöön.
Verkkosivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että olet tietoinen niistä ehdoista ja edellytyksistä, joiden mukaisesti kyseinen kolmannen osapuolen tarjoaja tarjoaa työkaluja, ja että hyväksyt ne.
Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston/sovelluksen kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien käyttöönotto). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja/tai palveluihin sovelletaan myös näitä EHDOT.KOHTA 8 - LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OSAPUOLIIN Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia.
Tällä verkkosivustolla olevat kolmansien osapuolten linkit saattavat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai oikeellisuuden tutkimisesta tai arvioimisesta, emmekä takaa emmekä ole vastuussa kolmansilta osapuolilta peräisin olevasta materiaalista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.
Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai vammoista, jotka liittyvät kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyjen tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden liiketoimien ostamiseen tai käyttöön. Tutustu kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käytäntöihin huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, ongelmat tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

OSA 9 - KÄYTTÄJÄN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT LÄHETYKSET Jos pyydettäessä lähetät meille tiettyjä erityisiä lähetyksiä (kuten kilpailuehdotuksia) tai ilman pyyntöä meiltä lähetät meille luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti "Kommentit"), hyväksyt, että voimme muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muutoin käyttää lähettämiäsi Kommentteja missä tahansa mediassa milloin tahansa ja rajoituksetta. Meillä ei ole eikä meillä ole velvollisuutta (1) käsitellä kommentteja luottamuksellisina, (2) maksaa korvausta kommenteista tai (3) vastata kommentteihin.
Voimme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka päätämme oman harkintamme mukaan olevan lainvastaista, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, panettelevaa, herjaavaa, pornografista, säädytöntä tai muutoin paheksuttavaa tai rikkovan jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä EHDOT.
Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, henkilöllisyyttä tai muita henkilökohtaisia tai omistusoikeuksia. Lisäksi hyväksyt, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muutoin lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston/sovelluksen toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin sinä itse tai muutoin johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista antamistasi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä ota mitään vastuuta sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.JAKSO 10 - HENKILÖKOHTAISET TIEDOT Henkilötietojen antaminen kaupan kautta kuuluu tietosuojaselosteemme piiriin.

JAKSO 11 - VIRHEET, VIRHEETTÖMYYDET JA PÄTEVYYDET Toisinaan verkkosivustollamme tai palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät painovirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston/sovelluksen tiedot ovat epätarkkoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksesi).
Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään mitään Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston/sovelluksen tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, ellei laki sitä vaadi. Mitään Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa/sovelluksessa ilmoitettua päivitys- tai päivityspäivämäärää ei tule pitää osoituksena siitä, että kaikki Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa/sovelluksessa olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.OSA 12 - KIELLETTY KÄYTTÖ Muiden EHDOISSA esitettyjen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä verkkosivustoa tai sen sisältöä: (a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) kehottaa muita suorittamaan tai ryhtymään laittomiin tekoihin; (c) rikkoa kansainvälisiä tai Yhdistyneen kuningaskunnan määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia asetuksia; (d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) ahdistella, väärinkäyttää, loukata, vahingoittaa, häpäistä, halventaa, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muunlaisia haittaohjelmia, joita käytetään tai voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston/sovelluksen, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimivuuteen tai toimintaan; (h) kerätä tai jäljittää toisten henkilötietoja; (i) roskapostia, phishiä, pharmia, tekaistua, hämähäkki-, indeksointi- tai raaputustarkoitusta varten; (j) mitä tahansa säädytöntä tai moraalitonta tarkoitusta varten; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston/sovelluksen, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvallisuusominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston/sovelluksen käytön kiellettyjen käyttötarkoitusten rikkomisen vuoksi.

OSA 13 - TAKUIDEN POISTAMINEN; VASTUUN RAJOITTAMINEN Emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, ajantasaista, turvallista tai virheetöntä.
Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun toistaiseksi tai keskeyttää palvelun käytön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle.
Suostut nimenomaisesti siihen, että Palvelun käyttö tai käyttämättömyys on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle Palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin ilmoita) "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" käyttöösi ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa edustusta, takuuta tai ehtoa, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot, jotka koskevat myyntikelpoisuutta, myyntikelpoista laatua, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.
Missään tapauksessa emme me, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinantajamme ole vastuussa mistään vahingosta, menetyksestä, vaateesta tai mistään suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rangaistusluonteisesta, erityisestä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot, perustuivatpa ne sitten sopimukseen, vahingonkorvausvelvollisuuteen (mukaan lukien huolimattomuus), ankaraan vastuuseen tai muuhun, jotka johtuvat minkä tahansa Palvelun tai Palvelun avulla hankittujen tuotteiden käytöstä tai mistä tahansa muusta väitteestä, joka liittyy millään tavalla Palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai laiminlyönnit missä tahansa sisällössä tai minkä tahansa menetyksen tai vahingon, joka aiheutuu Palvelun tai minkä tahansa sisällön (tai tuotteen) käytöstä, joka on lähetetty, välitetty tai muutoin asetettu saataville Palvelun kautta, vaikka niiden mahdollisuudesta olisikin ilmoitettu. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisiä tai satunnaisia vahinkoja koskevan vastuun poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.OSA 14 - VAHINGONKORVAUS Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään meidät ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme, toimihenkilömme, johtajamme, edustajamme, urakoitsijamme, lisenssinantajamme, palveluntarjoajamme, alihankkijamme, toimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme vahingoittumattomina kaikilta vaatimuksilta tai vaatimuksilta, kohtuulliset asianajokulut mukaan lukien, jotka kolmas osapuoli on esittänyt, jotka johtuvat näiden ehtojen tai niihin viittauksina sisältyvien asiakirjojen rikkomisesta tai siitä, että olet loukannut mitä tahansa lakia tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia.

 OSA 15 - TURVALLISUUS Mikäli jokin näiden EHDOJEN määräys todetaan laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin pantava täytäntöön sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotettavaksi näistä EHDOISTA, eikä tällainen päätös vaikuta muiden jäljellä olevien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.JAKSO 16 - IRTISANOMINEN Ennen irtisanomispäivää syntyneet osapuolten velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.
Nämä SOPIMUSEHDOT ovat voimassa, kunnes joko sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä EHDOT milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat verkkosivustomme käytön.
Jos et meidän arviomme mukaan noudata tai epäilemme, että et ole noudattanut mitään näiden EHDOJEN ehtoa tai määräystä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, ja olet vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti ja sen mukaan lukien; ja/tai voimme vastaavasti kieltää sinulta pääsyn palveluihimme (tai niiden osiin).JAKSO 17 - SOPIMUKSEN KOKONAISUUS Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden EHDOJEN oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä.
Nämä EHDOT ja kaikki käytännöt tai toimintasäännöt, jotka olemme julkaisseet tällä verkkosivustolla tai Palveluun liittyen, muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi ja korvaavat kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat versiot EHDOISTA). Näiden EHDOJEN tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tulkita niiden laatijaa vastaan.

 OSA 18 - SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ Näihin EHDOIHIN ja mahdollisiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle Palveluja, sovelletaan Yhdistyneen kuningaskunnan lakeja ja niitä tulkitaan Yhdistyneen kuningaskunnan lakien mukaisesti.JAKSO 19 - EHDOJEN MUUTOKSET Voit tarkastella EHDOJEN viimeisintä versiota milloin tahansa tällä sivulla.
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä EHDOISTA julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollamme/sovelluksessamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme/sovelluksemme säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivustomme/sovelluksemme tai Palvelun käyttöä tai käyttämistä sen jälkeen, kun näihin EHDOIHIN on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.