Ohita ja siirry sisältöön

14 päivän rahat takaisin -takuu!

Ilmainen toimitus vain tänään

Ota yhteyttä

Palautuskäytäntö

Palautusehdot


Peruutus Hyväksymme peruutukset ennen kuin tuote on lähetetty tai valmistettu. Jos tilaus peruutetaan, saat täyden hyvityksen. Emme voi peruuttaa tilausta, jos tuote on jo lähetetty. 

Palautukset (tarvittaessa)
Hyväksymme tuotteiden palautukset. Asiakkailla on oikeus pyytää palautusta 14 päivän kuluessa tuotteen toimittamisesta.
Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu. Sen on myös oltava alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautuksen viimeistelyä varten tarvitsemme kuitin tai ostotodistuksen. Pyydä asiakaspalvelutiimiämme varmistamaan, että lähetät paketin oikeaan osoitteeseen.
Huomautukset
Erikoistilaus- tai yksilölliset tuotteet eivät ole oikeutettuja 14 päivän palautukseen.
Jos palautus on kuluttajan aiheuttama, kuluttaja vastaa postikuluista. Erityismaksun tulee perustua valitsemaasi pikakuljetusyritykseen.
Jos vastaanotettu tavara on meidän syistämme vahingoittunut tai virheellinen, kuluttaja ei ole velvollinen vastaamaan tästä syystä aiheutuneesta lähetysmaksusta.
Kuluttajalta ei peritä palautusmaksua tuotteen palauttamisesta;

Palautus (tarvittaessa) Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle vastaanottovahvistuksen sähköpostitse. Ilmoitamme sinulle myös, hyväksymmekö vai hylkäämmekö palautuksesi. Jos palautus hyväksytään, se käsitellään ja hyvitys tehdään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutavallesi tietyn ajan kuluessa.

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset (tarvittaessa) Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen.
Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, voi kestää jonkin aikaa ennen kuin hyvityksesi kirjataan virallisesti. Ota sitten yhteyttä pankkiisi. Palautuksen kirjaaminen kestää usein jonkin aikaa. Jos olet tehnyt kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@nordalo.com
Jos palautus on kuluttajan aiheuttama, kuluttajan on vastattava postikuluista. Erityismaksun tulisi perustua valitsemaasi pikakuljetusyritykseen.
Jos meidän syistämme johtuen vastaanotettu tavara on vahingoittunut tai virheellinen, ja kuluttaja ei ole velvollinen vastaamaan lähetysmaksusta tästä syystä.

Jos palautus on kuluttajan aiheuttama, kuluttajan on vastattava toimituskuluista. Erityismaksun tulisi perustua valitsemaasi pikakuljetusyritykseen.
Jos vastaanotetut tavarat ovat meidän syistämme johtuen vahingoittuneita tai virheellisiä, eikä kuluttaja ole velvollinen vastaamaan kuljetusmaksuista tästä syystä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@nordalo.com saadaksesi palautusosoitteen.